Linda Kamphuis

Ik zal mijzelf even voorstellen:

Ik ben Linda Kamphuis, dertig jaar geleden ben ik begonnen als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en nog steeds werk ik met heel veel plezier in de zorg. Ik heb ontmoetingen met mensen die hulp nodig hebben in de meest uiteenlopende situaties. Het is geweldig om levensreddend te kunnen handelen of er te zijn wanneer er verdriet is bij afscheid van het leven. Het gaat er om daarbij steeds oog te hebben voor de ander.

Ik ben me blijven ontwikkelen in mijn vak. Eerst door de specialisatie tot intensive care verpleegkundige en later tot ambulance verpleegkundige te volgen.  In 2004 heb ik de HBO opleiding docent verpleegkunde behaald.

Het werken als verpleegkundige en geven van trainingen en (bij)scholingen in de zorg heb ik vanaf die tijd gecombineerd. Professioneel handelen en praktische toepasbaarheid sluiten in mijn lessen daarom steeds goed op elkaar aan.

Vanaf 2009 heb ik mijn eigen bedrijf en bied ik opleidingen en trainingen in de zorg aan. Ik bied theoretische scholing en vaardigheidstrainingen en gebruik vele praktijkvoorbeelden. Daardoor worden mijn lessen  ervaren als stevig, inspirerend en heel praktisch.

Ik ben BIG geregistreerd en aangesloten bij V&VN met specialisatie ambulanceverpleegkundige en docent verpleegkundige