Voorstellen

linda

Met het afronden van de MBO-V begon ik 25 jaar geleden mijn carrière in de zorg. Van A-verpleegkundige werd ik IC verpleegkundige, ambulanceverpleegkundige en docent verpleegkunde.

Bij het werk en de opleidingen die ik volgde, hoorde het begeleiden van leerling-verpleegkundigen, stagiaires en nieuwe collega´s. Ook als lid van de klachtencommissie heb ik collega´s begeleid en geadviseerd. Om meer te leren over opleiden en begeleiden heb ik de opleiding tot docent Verpleegkunde gevolgd en de opleiding tot coach. Ik merkte dat mijn hart daar ligt: het begeleiden van de juiste persoon op de juiste manier, zodat deze goed voorbereid is op het werk wat hij of zij gaat doen.

Daarom ben ik in 2008 een eigen coaching en training bedrijf gestart, speciaal gericht op zorgverleners. Zo kan ik het maatwerk leveren dat bij jou en jouw organisatie past. Inmiddels heb ik als freelancer meerdere trainingen gegeven aan medewerkers in de zorg, variërend van Niveau 2 tot ambulanceverpleegkundigen en huisartsen.

In mijn vrije tijd rijd ik graag motor en ben ik vaak creatief bezig. Ik houd van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Ook sport ik regelmatig. Verder ben ik de trotse moeder van een geweldige zoon.